Кой стил предпочитате? |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Кой стил предпочитате? |
Jan 13 2003, 08:20 PM
Коментар
|
|
Member Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 |
Ами аз лично напоследък се увлякох страшно много по Gothic метъла, макар че допреди време някак си не ми допадаше. Сега слушам това по цял ден, въпреки че на наште им писна вече.
Като предишни (и все още настоящи) любими стилове мога да посоча чистото хеви, нео и т.н. пънк. Като любими групи мога да посоча много, но ще се огранича да напиша няколко, а именно: Nightwish, Rammstein, Linkin Park, Offspring, Metallica, Iron Maiden, Therion, Stratovarius, SUM 41 (отскоро), Blink 182, Nirvana и така мога да продължавам още ... В различно настроение слушам различни стилове. Но май Gothic си слушам по всяко време offtopic:Това с лошия мноо ма искефи -------------------- From Wishes to Eternity
[00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
Apr 16 2003, 07:12 PM
Коментар
|
|
Архидемон Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 |
ако я сложат ще бъде поне на 3-то!
На мойта китара 15-тото прагче с лупа го гледам и дори с клъощавите си пръсти хващам по 2-3 едновременно. А за гениалната ти мисъл...не ми се спори, омръзна ми - ще се намеси и warrior и тогава...бих продължил само ако съм на негова страна (еех кога ще се пръкне някой гениален нео-метъл в тоя форум да ми помага) |
|
|
Олекотена версия | Час: 10th November 2024 - 08:05 PM |