![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 31-May 05 Град: Shampoo Planet Потребител N: 820 ![]() |
Здрасти на всички. Първо се извинявам, че толкова късно след като се регистрирах се престраших да напиша нещо.... но аз съм
си стеснителелн по природа(Хехе).Това е първият форум в който пиша толкова запалено в смисъл наистина ми пука за какво става дума и какво мислят другите за мнението ми.(Познавам толкова много готини хора от тук и.... поздрави на Гаргата ![]() ![]() Ами да много ми е гот ![]() За себе си мога да кажа много неща, но айде да е ставм досаден от началото... Но хайде пък защо не... казвам се Ивайло (Иво) интересувм се от музика (сетете се кава... въпреки, че точно "метала" не ми е страст но да има жица ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ами това е от мен....за сега (зловещ и смразяващ кръвта смях)* .Ако някой иска да научи нещо повече да пище ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 10 2005, 07:38 PM) Винаги ми е било интересно, как най-глупавия се прави на най-мъдър тук. Dummer, един съвет от Слаш... прави разлика между остро и тъпо мнение. Твоите винаги са от вторите. Ето този, например. Нито на някой му дреме какво казва, нито го боли някой какви съвети дава, така че си го игнорирай спокойно. Та, Minitabandus, отговорът е ясен. Първо Gamer's Workshop смуче арабски задници. WoW също. Играя GW от има-няма 2 месеца и съм на мнение, че това е най-добрата игра от този жанр някога. Да не говорим, че е няколко пъти по-евтина от WoW, също и да не говорим, че навсякъде (gamespot, gamespy, gamershell) получи доста по-висока оценка от WoW. Хубаво, че си привърженик на Planescape-a и NWN. Сигурно също харесваш и Fallout, Arcanum, Baldurs Gate, KOTOR и т.н. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:57 AM |