![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 31-May 05 Град: Shampoo Planet Потребител N: 820 ![]() |
Споделете какво от периодичния печат четете и защо? В смисъл кой е предпочитания от вас вестник, кое е любимото ви списание за музика или спорт, компютри. Четете ли online списания, кои ?
Вярвате ли на пресата ? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Сега повече чета from the screen. Иначе за изпът си взимам някой SMF, Pro-Rock или Hacker. На работата, докато чакам да ми направят сандвичите, прехвърлям набързо оставения на масата 24 часа. Иначе вестник не съм купувал от маса време. Понякога оставят и нощен труд. Леле, в тоя вестник се скъсват с ирония.
Преди 4-5 години четох, каквото баща ми купуваше: Монитор, Капитал, Computer World, Computer, Personal Computer World, PC World, Byte, PC Magazine..... И ми е яд, че преди около половин година майка ми хвърли половината колекция от списания. Имаше броеве от 1993-а. Иначе съм попадал на статии в 24, които се случват след издаването на вестника. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 04:10 PM |