![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 31-May 05 Град: Shampoo Planet Потребител N: 820 ![]() |
Споделете какво от периодичния печат четете и защо? В смисъл кой е предпочитания от вас вестник, кое е любимото ви списание за музика или спорт, компютри. Четете ли online списания, кои ?
Вярвате ли на пресата ? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(rage`girl @ Jun 12 2005, 08:42 AM) Ами аз купувам почти всеки комикс, който излиза напоследък в България и мога да си набавя - "Спайдътюрмен", "Х-Мен",Battle Chasers (жалко че го спряха), Споон, дори и новата боза, наречена Междузвездни войни... и е по сценария на филма. Аз пък съм натрупал 6-7 GB със сканирани комикси и всичките дето започнаха да излизат преведени на български вече съм ги чел в оригинал ![]() ![]() ![]() ![]() Иначе като бях малък и аз си купувах комикси ... имам около 1 тон списания мики маус and stuff. Иначе вестници и списания почти не чета ... само сестра ми ако си купи списание Екран го прочитам в кенефа ... и чат пат си взимам Pro-Rock или SMF (абре тва от Sick Mother Fucker ли идва?) и тях ги чета на същото място ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 03:36 PM |