![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
ammmm ta temata ne e trudna za asimilirane de
az imam mnogo priqteli koito obi4at samo da kufetq primerno ama az nai obi4am da ska4am ,ili da se butam s tqlo NO NE S RUCE...mnogo go mrazq tva..kato posledniq div selqnin nqkoi da me buta nalqvo nadqsno ...s tqlo e istinata i stage diving me kefi...jalko 4e ne sum opitval nikoga oba4e ama to v Bg i da iska6 .. ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Aug 2 2003, 11:48 AM) Цитат Бе що пък да не се кефиш но по едно време като ти дойде адреналина да седиш като дърво и да поклащаш глава ли?..ако си момиче разбирам, но иначе.. - То не е лошо да се кефиш на музиката, която слушаш, не е лошо и да го показваш, но да се държиш като говедо на уж културно мероприятие... Някои хора отиват на концерт заради музиката. и трябва ли да се съобразявам със всички егати. Нормално е да не се блъскаш в хора които явно нямат такива намерения и които могат да пострадат, но иначе си е кофти ограничение да не е пълно преживяването. като има пого се махаш и готово верно има си изключения...метъл е все пак!ходи на рап и си друсай главата. Не казвам че целта е да помелиш всички а да си изкараш гнева така че да се неутрализира в този на насрещния човек..ако няма такъв става.. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 12:18 AM |