![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
Здравейте!Казвам се Снежи...на 15 год. от София..уча във 2аег....през свободното си време обичам да излизам с приятели и да права разни простотии...също така мн обичам да слушам музика..като казах музика-общо взето слушам ВСЯКАКЪВ метал (най-мн Heavy и Black)...амии мисля,че като за начало това е всичко...
![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат(|the_devil| @ Jun 14 2005, 02:00 PM) Цитат(Drummer @ Jun 13 2005, 03:19 PM) Цитат(|the_devil| @ Jun 13 2005, 11:29 AM) през свободното си време обичам да излизам с приятели и да права разни простотии... И какви са тия несподелени простотии в свободното време, че ми стана адски любопитно с какво се занимават заети хора като тебе из времената на днешната народна култура? Ей, да излизаш с приятели и да правиш разни простотии е, е... лелей, нямам думи. nadqvam se 4e na tozi vupros ima6 predvid 4e ne sum ti otgovorila....amii ne moga da se setq za vsi4ki..no naprimer obi4am da si draskam po rucete s razni ostri ne6ta(nojici,pergeli,telbot i t.n.)...su6to taka obi4am da se ligavq..ama mn da se ligavq.... Koeto nqma da komentiram, znaesh mi menieto ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 07:56 AM |