![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
Здравейте!Казвам се Снежи...на 15 год. от София..уча във 2аег....през свободното си време обичам да излизам с приятели и да права разни простотии...също така мн обичам да слушам музика..като казах музика-общо взето слушам ВСЯКАКЪВ метал (най-мн Heavy и Black)...амии мисля,че като за начало това е всичко...
![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(Drummer @ Jun 14 2005, 08:41 PM) E, radvam se, che WOI misli trezvo (kakto i kogato trie postove, { your random emoticon here}) i obobshti edna istina. Vseki za nego ima pravilna muzika, no tova Mortie, ne go razbira i smiata, che SAMO metulut e pravilnata posoka na highway to hell-a. Spokoino, sled vreme shte razberesh niakoi neshta. Sled vreme shte spresh da slushash chak tolkova metul i shte osuznaesh kolko diavolski prav sum bil, che krainite ti izkazvaniea za edinstenata pravilna posoka sa pulni nebivalitzi. E, gospoda, mislia, che vsichki stignahme do obshtata kauza. Spechelih spora. Krai na parada. Shte ida da se pocherpia po sluchaia... moze i prostitutka da si porucham. Sled kato ia iznasilia shte ia zakolia i shte napravia s kruvta i pentagrama na stenata. Така е човече, на прав път си! Скоро този от една страна така елементарен, от друга трудно излечим синдром наречен метъл съвсем ще те напусне, сатаната ще разтвори любящите си обятия и ти ще полетиш като волна птичка към рая на цицонестите чалгаджийки. Ах как искам и аз да стигна то това прозрение и изведнъж всичко, което съм смятал за правилно и хубаво да изчезне, да се скрие мрака, да замлъкнат китарите и да пребъде светлината на отмерената наркомания на техното например. И о Боже защо тези 22 години които имам са толкова малко, а ми остава толкова много (ако не ме сгази валяк) до прозрението, че не САМО метълът е правилната посока... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:05 AM |