![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
Здравейте!Казвам се Снежи...на 15 год. от София..уча във 2аег....през свободното си време обичам да излизам с приятели и да права разни простотии...също така мн обичам да слушам музика..като казах музика-общо взето слушам ВСЯКАКЪВ метал (най-мн Heavy и Black)...амии мисля,че като за начало това е всичко...
![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Drummer @ Jun 14 2005, 02:35 PM) Neka da iziasnia oshte edna malka tunkost. Vuobshte ne ochakvam niakoi ottuka da razbere stanovishteto na moiata pozitzia v povecheto diskusii. Tova e iasno. Kamo li da promenia neshto s izkazvaniata si. Puk i kakvo losho vizdate v tiah? Az ne vizdam nishto losho. Prosto iskam da si izkaza mnenieto kato vseki drug. Che povecheto chuzdi mnenia izobilstvat ot debilnost ne e moia vina. Drummer, мисля, че и сам се досещаш защо те нападат така...защото доста често когато постваш първото ти мнение е някакво негативно и отрицателно, което е почти всеки път. . . а и защо е необходимо всеки всеки да разбира тук..Понякога май се забравя, че това е форум и както ти сам си каза, има право всеки да изразява своето мнение, като не е задължително всички да се съгласяват с него, а както сам ти си каза, не очакваш и да се съгласят. ![]() И аз сега не слушам метъл , и какво от това? Цитат слушайте каквото ви се харесва... Дам, мисля и аз така ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:05 AM |