![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 29-June 03 Потребител N: 186 ![]() |
![]() Просто си дайте мнението за него! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
да бе, нали има изобилие от метълки та сме тръгнали да ги ядем с парцалките..е като чуем Хим..бе какво ме боли че им се кефят, нека..но ако може не ги оставяйте на същото ниво с някои други групи (да не говорим за израза "him - da best") - ОБИДНО Е! Гавра с творчеството на другите групи, ясно пича е импотентен, ми не е виновен човека, решил това да го стимулира да прави музика - чудесно, но след като си е излял чувствата защо не направи малка пауза да си събере мислите и да почне наново а не да ми бълват по телевизията нон-стоп нови клипове на стари парчета на хим??
За готика не мога да дам някакво компетентно мнение (не че има обективност що се отнася до музика..) , не съм фен но кажете ми какво ми пречи това че някой намира стойност у готика? Хляба ли ми взима или нещо ми пречи на достойнството? black_coffin сори че теб ще хвана за пример,но момиче, много злоба, много! Хвани си повечко приятели та да не ти е толкова нервно вместо да предаваш нервите си на други хора посредством този форум |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 10:38 AM |