![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Бълг. ез. и Литература: 4
Английски: 6 Испански: 3(la professora es una poutana!) Математика: 3 Информатика: 6 Инф. тех: 6(игрите на Brood War са 20:15 за мен) История: 6 Гейография: 3 Философия: 4 Биология: 6 Физика: 3 Химия: 3 Физ. възп.: 4 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(kotrag @ Jun 18 2005, 10:37 PM) български и литература - 6 свят и личност - 6 физическо - аз такова не карам механизация - 6 ( искате ли да ви опиша технологичен процес при зърнокомбайн? ![]() компютърно счетоводство - 6 (едничък път не сме карали в зала с РС-та) статистика - 6 пари, банки и парична политика - 6 финанси - 6 право - 6 икномика - 6 практика счетоводство - 6 ЗИП счетоводство - 6 ЗИП математика - 6 ЗИП биология - 6 ЗИП икономика - 6 производствена практика - 6 ![]() Цитат искате ли да ви опиша технологичен процес при зърнокомбайн? Дааа! Аз вчера точно това се питах... според мен - зависи от зърното. Аз моите няма да ги показвам още, първо, защото не съм си направил труда да разбера какви ми са така важните цифри, влияещи на съществуването ми като личност... и второ, защото ще засрамя kotrag. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 06:16 PM |