![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Няма нужда от много обяснения. . . темата е актуална мисля!
1. Хубаво ли е да си различен ? 2. Приемат ли се тези хора в обществото? Ако да- защо? Ако не - пак защо? ![]() 3. Какво за Вас е "Различен" ? В какви аспекти разглеждате това понятие? За сериозното отношение вече знаете ![]() ![]() Хората , които са малко по - различни, са наричани също така и особени, ако искате приемайте го и по този начин.. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Цитат(pi4 @ Jun 5 2005, 12:40 PM) Цитат(rage`girl @ Jun 5 2005, 12:12 PM) С предишният ми приятел бяхме напълно различни - карахме се, викахме си, аз го биех, но не можехме един без друг имено защото се допълвахме ако остане време между скандалите. значи тази декларация, заедно с факта, че си тренирала бойни изкуства (изкуството да набиеш някого) ме кара да си представям едно семейство богомолки, където женската просто изяжда мъжкия като награда за осъществения акт. бррр, ни бих искал да съм на негово място ![]() Само да вметна, че което и да е бойно изкуство има за цел защита, а не нападение и още по-малко - унищожение, и който забравя това, не е истински боец . (брей, че го измислих ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:11 PM |