![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ВЕЛИКООООООООООООООООООООООО! ВСЕКИ КОЙТО ГО ПРОПУСНА... ГУБИ АДСКИ МНОГО... СЕГА ДОРИ НЕ МОГА ДА КАЖА... АБЕ ВЕЛИКО
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат възможно е, не съм бил на него. бях на този в мюнхен преди 2 месеца и беше много жалък. звукът беше отвратителен, това както и да е. изпълненията обаче не подхождаха и на училищна група. не бях единственият, който си тръгна преди края, народа масово и безшумно се изнизваше, говорех и с други хора и всички бяха на едно мнение - слаба, жалка работа. никакви музикални качества, само някакъв жалък опит за шоу, което затъна в посредственост. понеже бях преди три дни на black sabbath, мога да сравнявам, всъщност, не може да има сравнение. black sabbath са си музиканти, judas priest - начинаещи. не ме разбирайте грешно, слушам ги отдавна, албумите са им добри и т.н. но не би трябвало да си позволяват такъв жалък концерт, във всеки случай не ща и да чуя повече за тях. На запад като че ли по-добре могат да оценят един концерт, просто защото там са наситени на такива събития. При нас като идват малко групи и то най-вече в залеза на кариерата си не е същото, но заради носталгията и това че толкова много ги харесваме се кефим страшно на концерта, дори той да не струва. На Джудас не съм ходил, но приятел който им е страшен фен ми каза точно това, че страшно се е изкефил, задето вижда любимата си група, ама те са се представили слабо. Защо мислите, че само тия стари групи ни посещават, а някои и по няколко пъти? Първо, защото имат сигурна фен база, която знаят че им е верна и ще се кефи независимо какво точно правят на сцената. Второ вече са по-евтини от по-младите си колеги "звезди", защото времето им отминава, което ги прави по-изгодни за промоутърите - от една страна евтина група, от друга много фенове. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 10:12 PM |