![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Сам за себе си аз съм много странен човек, понякога се нуждая силно от приятели [истински], а понякога не ми трябва никого! Но какво точно е истинската дружка?
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ами приятелите са такива с които мога да споделя всичко и на които мога да разчитам че ще ме разберат и че ще ми помогнат когато имам нужда. И които с мен споделят такива неща, които не биха казали на никой друг и които вярват че няма да ги предам.
Познати са всички останали - тези с които се виждам и им казвам здрасти, без да ми пука особено как са, тези с които сме се засекли случайно в някоя кръчма и сме пили по едно и т.н. ... Обикновено лесно преценям кой човек има потенциал да отиде в първата категория (стига да го иска) , но за съжаление понякога се случва така че преценката ми да не е много правилна и човек от първата категория ако веднъж не оправдае доверието ми автоматично отива във втората. Завинаги. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:20 AM |