![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Няма нужда от много обяснения. . . темата е актуална мисля!
1. Хубаво ли е да си различен ? 2. Приемат ли се тези хора в обществото? Ако да- защо? Ако не - пак защо? ![]() 3. Какво за Вас е "Различен" ? В какви аспекти разглеждате това понятие? За сериозното отношение вече знаете ![]() ![]() Хората , които са малко по - различни, са наричани също така и особени, ако искате приемайте го и по този начин.. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(pi4 @ Jun 19 2005, 10:45 AM) бойно изкуство = изкуство да се води бой. може и за самозащита, де. ако някой не ти харесва, се отбраняваш срещу неприятното чувство от нехаресването, като му хвърляш един бой. Надявам се не говориш общо. Айкидото е от 9 години в живота ми, и не ме е научило само как да бия хората. Да, бил съм хора, които са го заслужавали. Абсолютно лична преценка е това, кой заслужава да бъде набит. Всеки човек мисли по различен начин, и прилага бойните си умения, както прецени той. Пак повтарям - общи приказки, за бойните изкуства, са грешни. Друго... недей да сравняваш война с бойно изкуство. Война означава да разрушаваш... а бойно изкуство означава да градиш характер. Мога още много да пиша, но спирам. бойно изкуство = изкуство да се учиш. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:32 PM |