![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Сам за себе си аз съм много странен човек, понякога се нуждая силно от приятели [истински], а понякога не ми трябва никого! Но какво точно е истинската дружка?
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Jun 19 2005, 04:00 PM) Най - малко пък съм искала да наложа своето мнение, така , че какво сте се нахвърлили над мен като някакви хищници... Както и да е ....то ако не се нахвърлите няма да сте вие... ![]() Къде тук видя заяждане? И аз, и Вальо искахме да ти кажем, че когато създаваш една тема се подразбира, че искаш да прочетеш мнението на другите по нея. Когато обаче мигновено отречеш чуждата позиция, някак си се губи тази толерантност. Ако не смяташ, че можеш да приемеш и другата гледна точка без да я определяш като "тъпа", тогава не създавай теми. Считам въпроса за приключен. ![]() И за да се върна пак на темата... Много сложна работа са това човешките взаимоотношения. (или поне ни харесва да смятаме, че е така) Не съм сигурна, че има приятелства, които са абсолютно безрезервни и не се променят с годините. Няма начин нещата да си останат същите както преди години, защото всички се променяме - приоритети, начин на живот, мисленето ни се променят и с това и ситуацията с обкръжаващите ни. Рецепта за идеално приятелство май няма. Хората се събират по някаква случайност и нещата са изключително индивидуални. В голяма част всичко зависи само от нас (и от познатите/приятелите ни, разбира се). Казвайки по-горното не твърдя, че едно приятелство се разбива, защото се променяме - не е задължително това да стане, зависи пак от желанията и чувствата ни. Не мисля, че е задължително и другото - да си бил непрекъснато близко до един човек, за да те счита за свой приятел. Всеки е имал етапи, в които е прекарвал много време с някого, споделял е дните си с приятелите си, но по стечение на обстоятелствата пътищата им са се разделили. Мисля, че ако не се е стигнало да спорове, противоречия и големи скандали, и от двете страни остава доброто чувство към отсрещния и спомена за добре прекараните дни, радостите и несполуките, които сте споделили. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:59 AM |