![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Сам за себе си аз съм много странен човек, понякога се нуждая силно от приятели [истински], а понякога не ми трябва никого! Но какво точно е истинската дружка?
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 20 2005, 12:25 PM) Когато света около теб се обърка, когато се чувстваш хванат в капан, когато усещаш, че в теб нещо се къса, когато се блъснеш ненадейно в стена. Когато загубиш спечелена битка, когато честта ти стъпчат в калта, когато с памук ти напъхват нашийника когато ти забиват ножа в гърба. Когато останеш сам в тишината когато болка сърцето ти гори, когато опиташ вкуса на лъжата, когато приятел ти изневери. Когато бавно потъваш в забвение, когато няма мъката с кого да споделиш, когато се луташ във мрачно безвремие, когато мечтаеш за по-хубави дни. Когато сълзите отвътре напират, когато тъжно притваряш очи, когато твоето щастие бавно умира, когато си буден, но душата ти спи... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:13 AM |