![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Сам за себе си аз съм много странен човек, понякога се нуждая силно от приятели [истински], а понякога не ми трябва никого! Но какво точно е истинската дружка?
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Добре, много от вас говорят, "Нямам приятели"...и т. и няма приятелство... за да има приятелство, трябва и двамата приятели да са готови да се подкрепят в трудни моменти. "Приятел в нужда се познава"- не че моеа напълно да разчиташ на някого- аз поне не мога, но доверието и взаимната подкрепа за признаци за едно стабилно приятелство. Ако всички си мислят, че няма истински приятели, никога няма да намерят такива, защото ако те самите не са готови да предложат подобно "обвързващо" приятелство, как могат да очакват това от съседния човек?
Aз не змятам, че имам кой знае какви добри приятели, но мисля, че мога да разчитам на някои от тях да ме подкрепят. Няма идеално приятелство, но приятелство има. -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:09 AM |