![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
#1
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
днес първи ден от лятото. почва времето да се пият коктейли...
![]() какви коктейли знаете, пили сте и пиете в момента? аз се наливам с джин тоник. само дето ледът свърши... -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
#2
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jun 22 2005, 10:23 PM) Съставки: 1. Бира 2. Халба Начин на приготовление: 1. Халбата се постая с отворя нагоре (може да се направи предварителен хидро-тест ако не сте сигурни) 2. Налива се бирата полека (за да няма пяна, не я обичам) 3. Пие се без сламка отгоре надолу... който успее отдолу нагоре има една би'ичка от мен. ![]() ![]() значи, ако бирата е вече в шише, не виждам защо трябва да цапаш чаша. просто си правиш телескоп: отваряш капачката, дигаш стъклото към небето и наливаш в гърлото. пък ако все пак си решил да я сипваш в чаша, направи следното: чашата не вертикално на масата, а я накланяш леко, а гърлото на шишето доближаваш до ръба на чашата, така че струята да навлиза в чашата по възможност без да се чупи на ръба на гърлото на шишето, а да се впързалва по стъклото на чашата и да забавя скоростта се, а не да пада като водопад в останалата бира. ако не те е гнус, можеш да зацепиш ръба на гърлото на шишето в стъклото на чашата, като гледаш да не ти треперят много ръцете, та стъклата да звънят дискомфортно. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:30 AM |