![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Чудя се как още никой не е пуснал такава тема тук ... това стана доста популярно напоследък.
http://info.datacom.bg/misty/Pesen%20za%20Azis.mp3 О, Азисе, огъзи се и кажи че ме обичаш хяхяхяхяхяхях ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
1) това със сигурност не е Наско от БТР. Как да ви кажа? Прежалете се и слушайте малко повече БТР, отколкото въртят по радиото, и ще чуете разликата. Гласът на Наско звучи много по-мощно и не чак толкова чисто. Работата е, че и на Емо не прилича наистина. Иначе музиакта мяза повече на Епизод, отколкото на БТР. БТР вдигат доста повече излишен шум Всъщност най-вече мяза на Анелия:)
2) Какво подяволите!? Парчето е култ! И като мзика и като текст е най-силната гавра, която съм чувал от български изпълнител. Я се сетете за "Скакауец", "Бай Мангал" или Бичето! Това тяхното със сигурност не е музика и те с много малко старание и още по-малко интелект и идейност направиха много пари с техните гаври...не че не им се кефя на всичките. Какво пък? Припевът е добре обработена версия на Анелия, рифът е приятен...Текстът е смислен, за разлика от гореизброените гаври, чийто текстове се изчерпват с готина и забвана безсмисленост. Чалгарските елементи в музиката са добре премерени и идват тъкмо на време. Финалът е нестандартен и категоричен. Аз лично съм доволен. 3) Мисля, че около Епизод се вдига прекалено много шум. Доста малко са песните им, които успяват да ме впечатлят. И макар, че нямам нищо против тях, нищо против текстовете на Ботев и Вазов, когато ги слушам, няма как да не се сетя за тези тъпи, нещастни български ултранационалисти, които трепят цигани на 20ти Април. (Хайде сега да не отваряме тази тема) 4) Какво имате против БТР? ![]() ![]() PS: Цитат Щом със задника напредваш, знай ще станеш депутат. за това изречение, ме е яд, че не см ги измислил аз
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:08 AM |