![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
днес първи ден от лятото. почва времето да се пият коктейли...
![]() какви коктейли знаете, пили сте и пиете в момента? аз се наливам с джин тоник. само дето ледът свърши... -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jun 22 2005, 11:29 PM) ^ Ще ми обясниш ли и как точно да пия бирата? Или как да пикая после? ![]() ![]() ![]() е па и това ли не знаеш? грабваш чашата, респективно шишето, в ръка и насочваш отвора му към твоя отвор за вливане; надигаш шишето, респективно чашата, така че течността (т.е. бирата значи) да прелива иззад ръба поради гравитационната сила (в космоса очевидно този метод ме става!). е, после гълташ естествено. за пикаенето не е лошо да се посдържиш докато не се очертае визуален контакт между отходния ти орган и назначеното приемно място; в противен случай рискуваш някои неприятни последствия. това е в общи линии... други въпроси? ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:52 AM |