![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
(bE3cMbPtHa - нормално)
Цитат Em..Drummer..sega da podhodq fnimatelno, 4e da ne pochnesh da mi dyrjish lekciq i na men ![]() Ne sym True metalka..tfa qsno!Ne mislq che metala e edinsfeniq stil, koito trqbfa da se slusha!Podqvolite...za kfo postoiqnno trqbva da prafish mnenieto na horata pod vypros...i da se prismifash na mennieto im!F kraina smetka vseki pravi tofa koeto mu haresfa i fqrfa f tofa f koeto iska! ![]() We are free, ne go zabravqi (bE3cMbPtHa - преведено) Цитат Ем.. Drummer..сега да подходя внимателно, че да не почнеш да ми държиш лекция и на мен ![]() Не съм True метълка.. това ясно! Не мисля, че метъла е единственият стил, който трябва да се слуша! По дяволите.. за какво постоянно трябва да поставяш мнението на хората под въпрос.. и да се присмиваш на мнението им! В крайна сметка всеки прави сам това, което му харесва и вярва в това, в което иска! Не можеш да очакваш, че твоята позиция ще се разбере от всеки, че ти ще промениш нещо с изказванията ти, които всеки път са наситени с някакви упреци, критики. We are free, не го забравяй. вечно жива, не е ли по-добре с 'в', вместо 'ф' и на кирилица?! -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(bE3cMbPtHa @ Jun 24 2005, 08:27 PM) Mi na moq si k0MP imam kirilitza...ama sega sym v Klub! що не го хакнеш тоя скапан клуб комп? другия път да си сложат крилца. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 02:13 PM |