![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Сам за себе си аз съм много странен човек, понякога се нуждая силно от приятели [истински], а понякога не ми трябва никого! Но какво точно е истинската дружка?
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Както обичам да кзвам: Имам много познати малко приятели.Много малко са( всъщност двама) хората, които с ръка на сърцето бих нарекла приятели, на кооито вярвам безрезервно.И след размисли установих,ч е ваобще не се учудвам, че и двамата са момчета.Момчетата са много по-добри и верни приятели от момичетата.ПОне от личен опит знам че момичетата сме интригантки, макар и сред момчетата да ги иам такива.Момчетата ще се карат, ще се бият, но няма да се клюкарят така гадно както е между момичетата.Евала.
Лично мнение. -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:01 AM |