![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() баси разбиването невероятен концерт ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Моето мнение за концерта.. аз Megadeth не съм ги слушал кой знае колко, та бях чувал да кажем около 70% от песните, които изсвириха.. Но заради скапаното озвучение познах едва към 7 песни общо. Не знам как е било на трибуните (чух, че там звукът бил още по-трагичен), но в началото аз бях на два метра от сцената (отпред и вляво на първоначалното пого) и още от подгряващите ми направи впечатление твърде силния звук на барабаните. После като излязоха Megadeth и от първите четири песни някъде не разбрах почти нищо, защото вокалите се губеха нейде. После имаше кратка пауза, след която звукът беше пооправен, но пак си остана под нивото, на което трябва да е. След като изведнъж се озовах в центъра на погото, заформило се на Kick The Chair, се отдръпнах назад от съображения за сигурност (за очилата ми, не за друго
![]() Разочароваха ме подгряващите Гранулом и SJK, защото изсвириха само по две-три песни, а те по принцип ми харесват. Daily Noise Club и Suffer H свириха маалко по-дълго, но за сметка на това те не ме кефят. Но 20-те лева си струваха дори само заради любимите ми песни (поне тези, които познах) Sweating Bullets, Tornado Of Souls, Symphony of Destruction, Kick the Chair, Peace Sells... Btw, някой може ли да пусне пълен списък с песните, които Дейв и компания изсвириха на концерта? ПП Един познат, който е тонрежисьор, каза че е озвучавал във "Фестивална" и тя по принцип била отвратителна - с ганда акустика и въобще не ставала за концертни изпълнения. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:09 PM |