![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
В Литературата ( така и така все питате учителките по Литература
![]() Разгледах надълго и широко форума, но такава тема не открих, а само някои моменти, в които се създава някакъв такъв интерес, но никой явно не е направил тема и понеже знам, че някои ще кажат колко е тъпа темата, нека пак аз да я създам, защото ме вълнува наистина. Наистина се надявам да се получи някаква дискусия и всеки да изрази своето мнение. Какво е живота според вас..Някои казват, че всичко на този свят е подарено, подарен е и живота ни. Какво за Вас има смисъл в живота..заради какво си заслужава да се живее...всичко за живота, каквото имате да кажете ![]() Това исках да кажа аз... |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
мисля, че писателите пишат защото са ексихибиоцинисти, на които не им стиска да се съблекат на публично място. за смисъла на живота им пука дотолкова доколкото го мразят. идеалът на писателя е като пукне да го изложат мумифициран на площада.
не съм останал с впечатлението животът ми да е подарен, във всеки случай мене никой не ме е питал дали искам такъв подарък, не мога и да го върна, защото не знам на кого и кой би го искал. един хубав разказ на шиничи хоши обяснява живота така: на една планета едни роботи строят други роботи, които строят един space кораб, който експлодира, но роботите пак строят друг кораб, мнозина загиват, ръждясват, биват смазани от експлодирашите кораби. но накрая все пак един се качва на кораба и се изстрелва нанякъде. той не знае защо го прави, но има цел. накрая, той се приземява на една планета, където го чакат. отварят кораба и прочитат номера на гърба на робота. притежателят на билета с този номер печели голямата награда от лотарията. струва ми се, че това обяснение наистина обяснява живота твърде добре... -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 06:17 AM |