![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
В Литературата ( така и така все питате учителките по Литература
![]() Разгледах надълго и широко форума, но такава тема не открих, а само някои моменти, в които се създава някакъв такъв интерес, но никой явно не е направил тема и понеже знам, че някои ще кажат колко е тъпа темата, нека пак аз да я създам, защото ме вълнува наистина. Наистина се надявам да се получи някаква дискусия и всеки да изрази своето мнение. Какво е живота според вас..Някои казват, че всичко на този свят е подарено, подарен е и живота ни. Какво за Вас има смисъл в живота..заради какво си заслужава да се живее...всичко за живота, каквото имате да кажете ![]() Това исках да кажа аз... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Не мисля, че всички мразят живота. Това, че повечето смятат, че по време на земната част от развитието на духа той не може да достигне съществените за него неща - не значи, че на всяка цена го мразят. Ако съдим за един творец по творчеството му (което в доста случаи е неуместно и неправилно), то реално си личи любовта на този човек към живота и внушенията, които чрез текста си е искал да предаде и на читателя.
Има и друго твърдение. Не знам на кого беше, но казваше че една творба след написването си започва собствен самостоятелен живот, отделен от този на автора си. За смисъла на нашия живот...Трудна работа - мога да имам само хипотези и пак ще си остане чешане на езици.... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 06:03 AM |