![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
В Литературата ( така и така все питате учителките по Литература
![]() Разгледах надълго и широко форума, но такава тема не открих, а само някои моменти, в които се създава някакъв такъв интерес, но никой явно не е направил тема и понеже знам, че някои ще кажат колко е тъпа темата, нека пак аз да я създам, защото ме вълнува наистина. Наистина се надявам да се получи някаква дискусия и всеки да изрази своето мнение. Какво е живота според вас..Някои казват, че всичко на този свят е подарено, подарен е и живота ни. Какво за Вас има смисъл в живота..заради какво си заслужава да се живее...всичко за живота, каквото имате да кажете ![]() Това исках да кажа аз... |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jun 26 2005, 09:32 PM) Аз не виждам живота като нещо повече от съществувание, струват ни се сложни всичките тези социални философски и т.н. аспекти на човека, както е сложно за произволно животно да си набави храна, да даде поколение, да оцелее и т.н. , но истината (според мен) е, че пред неограничените вселена и време(т.е. безкрайност или липса на понятието 'време') сме равни в своята незначимост . Въпреки това ми харесва и често си повтарям онази мисъл 'липсата на доказателства за съществуването на нещо не е доказателство за неговата липса'. философия означава любов към знанието, има малко общо със смисъла на живота. ако някой се интересува от доказателство за безсмъртието на душата може да прочете "федон", където се описват последните часове на сократ. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 06:09 AM |