![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
В Литературата ( така и така все питате учителките по Литература
![]() Разгледах надълго и широко форума, но такава тема не открих, а само някои моменти, в които се създава някакъв такъв интерес, но никой явно не е направил тема и понеже знам, че някои ще кажат колко е тъпа темата, нека пак аз да я създам, защото ме вълнува наистина. Наистина се надявам да се получи някаква дискусия и всеки да изрази своето мнение. Какво е живота според вас..Някои казват, че всичко на този свят е подарено, подарен е и живота ни. Какво за Вас има смисъл в живота..заради какво си заслужава да се живее...всичко за живота, каквото имате да кажете ![]() Това исках да кажа аз... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(2Cool4U @ Jun 26 2005, 08:58 PM) Цитат(Nightwish @ Jun 26 2005, 09:55 PM) Вапцаров казват е убит 3 пъти.. На веднъж, или последователно? ![]() Вапцаров е убит 3 пъти казват. Първия път е когато Гешев иска да го убие, вторият път е разтрела, а третия път Вапцаров е убит от критиците. Ако можете да гледате филмът, интервюто със съпругата му , препоръчвам. По темата : kotrag : на въпроса ти, защо не се самоубиваме, когато вече наистина не ни се иска да живеем - на всеки човек му е писвало от всичко и си е казвал, че повече не може и че не му се иска вече да живее. Както ти казваш, понякога ти е толкова тъжно, че цяла нощ плачеш и сутринта се събуждаш и отново тръгваш да си вършиш работата , тоест нощта - трудната ти нощ е изминала. Човек, решил , че наистина вече няма смисъл в нищо , решил да сложи край на живота си колкото и нощи да му дадеш, ако не намери някакво мъничко нещо, за което да се хване и да се измъкне, няма да види отникъде причина да живее и оттам решава да сложи край. После пък трябва да се престраши - но наистина за да го извършиш ти трябва повечко смелост или в този момент изобщо да не мислиш за нищо. Никой не може да отрече, че му е минавала такава мисъл..но всеки малко или много намира смисъл в живота, затова продължава да го живее. Минавайки такава мисъл в главата ти, се замисляш така или иначе какъв е смисъла на всичко. Именно затова попитах...какво има смисъл в живота ви..какво ви дава сили и т.н. ![]() Хубавото на човека е , че успява да намери за какво да се хване, аз засега успявам да си намеря нещо хубаво ..... Ro6ava GarGa - Е, добре, като ми е даден живота от родителите ми..какво? те ми го дават, създават ме, отглеждат те да пораснеш ( звучи малко като че гледат растение ) , после ти поемаш живота си и ставаш независим и голям човек. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 06:09 AM |