![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
ammmm ta temata ne e trudna za asimilirane de
az imam mnogo priqteli koito obi4at samo da kufetq primerno ama az nai obi4am da ska4am ,ili da se butam s tqlo NO NE S RUCE...mnogo go mrazq tva..kato posledniq div selqnin nqkoi da me buta nalqvo nadqsno ...s tqlo e istinata i stage diving me kefi...jalko 4e ne sum opitval nikoga oba4e ama to v Bg i da iska6 .. ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
izvinqvi mnogo oba4e pesenta im za jenata...... ne znam kak e imato na pesenta.. e otvrattttttttttttttttttttt. kak tq lejala prosnata s nemoj6ten vid i kurvqla- tozi da ne e kolil prase- egati seksa egati 4udoto- gnus nezemna. toi predizvika tova povedenie , vqrno , 4e be6e presileno ot strana na publikata- ama i toi ne trqbva6e da psuva i da pokazva sredni prusti 6toto vidq do kakvo dobvede tova. pi4a ima neveroqten glas, no analgin ne me kefqt. predi be6e mnogo po qko kato ahat
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 12:26 AM |