![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Не гласувах, не ми достигнаха двайсет дни за навършване на пълнолетие. Но не бих гласувал така или иначе, защото никой от възможните избраници няма да представлява интересите ми в парламента. Бих гласувал единствено за НДСВ, защото просто е безумие правителствата да се сменят на четири години и всяка следваща партия да зарязва започнатите от предната промени и реформи да почва със свой, които също да не стигнат доникъде. Пък и единствено Сакскобурготски не е позьор (ъм, въобще не ми се спори на тази тема, така че и някой да е на обратното мнение, все ми е тая, не ме занимавайте
![]() Колкото до евентуална коалиция между ДПС и Атака - съюз между двете партии е възможен единствено в тройна коалиция, в която да участва и БСП, но все пак не вярвам турчците да влязат в една коалиция с фашистите*. *Турци, фашисти, комунисти... това народно събрание е абсолютна пародия ![]() ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 09:39 PM |