![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() баси разбиването невероятен концерт ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Izkufelia @ Jun 29 2005, 03:27 PM) Абе не съм много съгласен. Концерта щеше да има друга атмосфера с Елефсън, Фридман и Ник Менза. Сегашните му музиканти (макар и само за турнето) каквото и да ми говорите не са на тяхното ниво. Тоя пич си замазваше солата както му падне. Фридман свири много по-чисто. Барабаните също не ме впечатлиха с нищо освен с вентилатора. ![]() А ако някой се интерсува от музикантите записали новия албум може да им влеза в страниците и да види за какво става въпрос (особено барабиниста Vinnie Colaiuta- www.vinniecolaiuta.com). За мен новия Мегадет е супер както и са прекрасни музикантите участвали в неговото записване. хаха плюеш ги без обективни аргументи, а само защото са нови тъпо -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:05 PM |