Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> MP3 player-и?, грух.
RazorJack
коментар Jun 29 2005, 06:43 PM
Коментар #1

The Conqueror I Be

Група: Потребители
Коментари: 1797
Регистриран: 17-January 03
Град: 127.0.0.1
Потребител N: 10

Ами до преди малко обихалях магазините по раковска да си избирам MP3 player и засега се колебая между Creative MUVO 256 MB за 180 кинта и някакъв Kanyon за същата цена само че с 512 памет, един малък, оранджев и го продават във шестоъгълна кутия и всъщност на външен вид ме кефи повече от Creative-а та някой има ли впечатления от въпросните модели и има ли смисъл да се взема Creative (по добро качество на звука или нещо?) при положение че на същата цена може да се вземе нещо друго готино и с повече памет? И въобще някой ако може да предложи друг хубав модел от който има впечатления около тази цена (само не ме занимавайте с разни умрели Диви).

--------------------
The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Blashyrkh
коментар Jun 30 2005, 03:54 PM
Коментар #2

Демон

Група: Потребители
Коментари: 2148
Регистриран: 14-December 04
Потребител N: 693

Аз съм с това. Много добър креатив, но слушалкте се скапаха за 1 месец и са адски неудобни, а на плейъра се поизтърка гумата. Малко са кофти бутоните (като усилвам звука може да сменя песнита на най-яката част и и се brickwall.gif дотук с минусите. Звука е перфектен, батерията държи около 6 7 часа, има гума за закачване на рамо, слот за допълнителна памет (МНОГО важно), радио, еквалайзер (ръчен и запаметен). А да 256 мб е, но аз имам 128 от фотоапарата и станах с 384 мб. icon_headbang[1].gif
Абе за мен тва е плейъра - зимай. Каниона го има един от класа, но мен ме дразни(няма слот).

Цитат(DrugarqLenin @ Jun 29 2005, 08:29 PM)
М и аз съм Creative- Creative Nomad MuVo NX
Вече година и нещо. Много е добро. Никакви проблеми.

Цената е същата като на моя 180(малко по малко), но слот няма и за това е яка преебавка. На цена от 3 или 4 лв получаваш безценен слот. Не се прецаквай с номада.
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 22nd July 2025 - 04:53 PM