![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Всички от нас, потребителите на форума, слушаме музика ( затова сме и тук предполагам ) ...като всеки от нас чувства музиката по различен начин. На всеки му влияе различно , въздейства му и му дава нещо - било то спокойствие, енергия, сили...Предполагам и се надявам, че не само на мен ми е интересна тази тема - въпросът е : Какво Ви дава музиката, която слушате?
Забележка: Не е казано, че трябва да се ограничавате само в границите на метъл музиката, дори е препоръчително да пишете и за другото, което слушате:) П.С. Отново моля, за сериозно отношение към темата, иначе просто няма смисъл от новосъздадените теми! За себе си лично мога да кажа, че докато слушах почти изцяло само Nightwish ( не че сега не си пускам песнички, но не ги въртя постоянно на Media Player-a ) , това ми даваше до някаква степен много сили и оптимизъм дори, някаква енергия, с която можех да продължа по - весело деня си. Сега малко се отделих и слушам повече Frank Zappa, също така Molokko ...което ми дава нещо абсолютно необяснимо за мен, оптимизъм дори не е точната дума..по нататък в темата ще продължа:) Сега Сте Вие : |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Музиката трябва да отговаря преди всичко на вътрешната нагласа на човека. Щеш не щеш вътрешният ти свят се отразява върху музиката, която слушаш... и е голям критерий за характера ти, вътрешната ти нагласа и визията за света.
Аз лично съм минал през... голямо разнообразие от видове музика - попмузика от началото на 90-те и края на 80-те; техно; рок (основно Aerosmith и GnR), после Marilyn Manson (този човек ми спаси живота), Type O Negative и после поетапно минах през блек, дуум (дета си вървеше паралелно) и напоследък основно нео-метъл. А, забравих, че слушам рап от 92-3 някъде и до сега. Весело е, когато имаш настроение... нещо, което ми липсваше между 97 и 2000 г. И до сега слушам всичко от изброеното, но в изключително по-малки количеств, за съжаление. Вече остарях, не мога да куфея, пого не съм правил от 3 години и се чувствам като пенсионирано хеви... ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 05:03 PM |