![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Не знам каква част от user-ите въобще са си правили труда да ги прочетат, на мен ми харесват, разумни са и справедливи, с изключение на едно...
Цитат 11. Решенията и мерките, взети от администраторите и модераторите, не подлежат на коментар и оспорване. Въпросното правило кара останалите единадесет да изглеждат като добронамерена фасада, зад която се крие стремежа на определени хора да налагат личните си разбирания и предпочитания. Какво е мнението ви за това правило и редно ли е то да фигурира? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
хм...цензурата е много хубаво нещо...(МОРТ РУЛЗ)...
на мен единствения ми проблем е че като ми изчезват постовете се сдухвам дали изобщо съм ги постнала...бръм...отивам за още една...хлъц...биричка... сега сериозно...това че форума е толова..."чист" се дължи на това че има правила...и има хора които следят за спазването им...дори правилата да бяха формулирани по начин които да се харесва на всички(невъзможно) пак щяха да бъдат лееекичко нарушавани... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:59 PM |