![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Не знам каква част от user-ите въобще са си правили труда да ги прочетат, на мен ми харесват, разумни са и справедливи, с изключение на едно...
Цитат 11. Решенията и мерките, взети от администраторите и модераторите, не подлежат на коментар и оспорване. Въпросното правило кара останалите единадесет да изглеждат като добронамерена фасада, зад която се крие стремежа на определени хора да налагат личните си разбирания и предпочитания. Какво е мнението ви за това правило и редно ли е то да фигурира? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Това правило, от което започна темата е меко казано абсурдно. Изключително недемократично и бих казал малоумно е да изтриеш пост на някого без да дадеш обяснение защо.
не че има каквото и да е значение. Също така тъпо е да се твърди, че този форум е щях да бъде като metalbg ако Ицо не ни триеше мненията всеки ден. Да не говорим, че наистина сте трили мнения, които определено не се нуждаят от изтриване. От друга страна Warrior e напълно прав, когато казва, че интересите на админите са напълно ясни и те би трябвало да съвпадат с почти всички потребители на форума. Разбира се това не може да е оправдание за малоумното правило. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:51 PM |