![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Не знам каква част от user-ите въобще са си правили труда да ги прочетат, на мен ми харесват, разумни са и справедливи, с изключение на едно...
Цитат 11. Решенията и мерките, взети от администраторите и модераторите, не подлежат на коментар и оспорване. Въпросното правило кара останалите единадесет да изглеждат като добронамерена фасада, зад която се крие стремежа на определени хора да налагат личните си разбирания и предпочитания. Какво е мнението ви за това правило и редно ли е то да фигурира? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(feather @ Jul 8 2005, 02:00 AM) Искаш да кажеш, че за всяко изтрито мнение трябва да се дава обяснение? ![]() Първо помисли защо се налага триенето на някой пост и тогава го обявявай за малоумно. Дай пример за мнения, които са били изтрити и не са били за триене... Всъщност искаш да кажеш, че нито ти, нито някой друг се е оплаквал и не му е разгледано оплакването? Не може на всички да им харесва всичко, няколко други хора го казаха по-горе. В случая създателя на форума определя някакви правила, които смята за нормални - целта му не е да съвпада неговото виждане с това на който и да е било. Ако смяташ за нормално да няма правила, аз не мога да ти помогна по въпроса. Но щом си на това място трябва да се опиташ да спазваш тези правила, ако не заради друго, то поне от уважение към него (мястото, да не си помислиш нещо друго ![]() Да, напълно логично е за всяко изтрито мнение да се даде причина за това. Разбира се, ако такава причина бъде поискана, защото обикновено хората осъзнават какво са направили не както трябва. А за грешно изтрито мнение мога да коментирам едно мнение на Стефан, което ти поправи и 3-4 които изтри. Беше в темата за някой албум, в който той каза, че ако албума е бил жена е щял да с еожени за него. Ти изтри това мнение и оставаи само долното "Демек албума ме кефи". Доста безсмислено, не мислиш ли? ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:52 PM |