![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Не знам каква част от user-ите въобще са си правили труда да ги прочетат, на мен ми харесват, разумни са и справедливи, с изключение на едно...
Цитат 11. Решенията и мерките, взети от администраторите и модераторите, не подлежат на коментар и оспорване. Въпросното правило кара останалите единадесет да изглеждат като добронамерена фасада, зад която се крие стремежа на определени хора да налагат личните си разбирания и предпочитания. Какво е мнението ви за това правило и редно ли е то да фигурира? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(feather @ Jul 8 2005, 01:17 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Jul 8 2005, 01:06 PM) Защото никой нищо не ми каза за 5-6те ми акаунта. Разбира се, ти си по-хитър от всички и можеш да си правиш каквото си поискаш. После отново мрънкай, че си баннат. ![]() Цитат И представа си нямам, защо се налага да триеш пост на Стефан, в който със сигурност дори не си разбрала какво иска да каже. Мисля, че първо трябва да помислиш защо твои постове се трият и тогава да даваш мнения за тези на други хора. Ами да - как ще съм го разбрала като той е най-хитрия от всички - недостижимо е. B) В интерес на истината се пише осирам. Нямам намерение да обръщам каквото и да било срещу когото и да било. Някой пита - аз отговарям. След като не коментирам моите мнение е доста близко да ума, че съм напълно съгласен с това, че трябва да бъдат изтрити. Нямам нищо против след като ти или Ицо сметнете за необходимо да изтриете някой мой пост, ако и аз го намирам за ненужен и не на място. Обаче понякога прекалявате. И няма да търся вината в себе си, когато не е в мен. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 06:00 PM |