![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Не знам каква част от user-ите въобще са си правили труда да ги прочетат, на мен ми харесват, разумни са и справедливи, с изключение на едно...
Цитат 11. Решенията и мерките, взети от администраторите и модераторите, не подлежат на коментар и оспорване. Въпросното правило кара останалите единадесет да изглеждат като добронамерена фасада, зад която се крие стремежа на определени хора да налагат личните си разбирания и предпочитания. Какво е мнението ви за това правило и редно ли е то да фигурира? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Мисля си, това да е последното ми мнение във форума. Все си мислех, че ако някой създаде подобна тема, няма да са такива отговорите към нея, но явно съм сгрешила много.
Първото, което искам да ви кажа е, че има мнения и теми, които са заключвали или са изтрити без да има видима причина затова. Искате пример? Добре, ще ви дам.. На Първо място искам да посоча най - пресния случай. Става дума за темата "Атака в парламента". Защо едно мнение, в което имаше толкова много нападки, толкова много лична информация, черпана от лични съобщения и т.н. беше оставено НЕзатрито, а другото, отговор на това беше изтрито на втората минута. А преди това се казва, че няма да се затрият мненията. Е , добре, защо така? Защото потребнителя, чийто пост не беше затрит е в групата "Приятели". Затова ли? Когато аз поставих свое мнение в тази тема, мнението ми също беше закрито, така и не разбрах защо. Сърдите се, когато ви се кажат нещата в очите или когато някой се осмели да оспори мнението ви по даден въпрос. Форумът ваш, вие сте модератори, ако не ни харесва да се изнасяме. Ама не мислите ли, че когато човек пише нещо , то това е неговото мнение, а не след като сте го променили. Съгласна съм с всички онези, които подкрепиха тезата, че за всяко нещо трябва да си има обяснение, когато се поиска такова. Има една тема , за която страшно много съжалявам, че е закрита. Така и не разбрах поради какви причини. Никой нищо не казва. Решава се, маха се, от там нататък да се спасяваме по единично. И как мислите на човек ще му се стои тук..значи вие си правите каквото искате. Триете постове на кого пожелаете, други оставяте. Никога няма да забравя , че прочетох мение от вида : Казано ми е, че ако не бях приятел, досега да бях баннат"...Това го има, но не мога да кажа точно в коя тема съм го прочела. Много по - добре би било, когато се направи някаква грешка или нещо неправилно да се каже на потребителя, а не автоматично да се трие.Когато триете без да кажете нищо, когато заявявате, че както кажете вие , така ще става, това си е живо властолюбие. Искате да властвате над някой и понеже тук се СЪБИРАХА доста хора, дай над тях. И какво постигате? Замисляли ли сте се? - постигате това, че много хора получават бан, други пък просто решават да се махнат, така намаляват потребителите, намаляват дискусиите. Не бях влизала страшно много време във форума, сега видях колко много стари теми за изровени. И като казах, че стари теми за изровени - защо никога не приемате предложенията , които някога са ви дали. Защо мислите, че винаги вие сте прави и че винаги вината е в потребителите? Нима вие сте безгрешни или какво? Казвам и нещо друго..когато всичко в един форум е открито, когато се решава той да бъде достоен и чист форум, тогава всичко се казва и обсъжда с потребителите. Попадала съм на форуми, просто съм разглеждала, където дори се казва защо се избира даден човек за длъжностно лице, което да управлява форума, защо се избира даден за модератор, втори за админ, трети за някаква друга длъжност. Един форум е форум, когато се зачита всяко едно мнение и при постъпване дори на някаква непоправима грешка се дава обяснението..пита се. И ние сме хора ( потребителите ), може да се говори с нас. Има още много неща, които бих могла да напиша тук, но ще се въздържа. Ако искате, можете да оправите форума си и да го направите какъвто трябва. Ако искате, махнете мнението ми, не ме касае, каквото имах го казах. Лек ден! П.С. С това свое изказване, не искам да кажа, че потребителите са страшно добри и не правят грешки. Но повярвайте, не е особено приятно да ти се трият мненията, да се затриват теми, да се заключват, да не ти се дава и грам обяснение защо е така. За обидите - понесох ги тук, не е особено приятно, както и да е. В началото се пробвах да дам няколко предложения относно форума, но никой не обърна внимание. Не съм имала нищо против който и да е от потребителите или "управителите", но не забравяйте никога, че всички сме хора и имаме право на собствено мнение. ( говоря за всички, не само за себе си ) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:44 PM |