Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Ренегат - Рокофобия или нещо подобно, видео клип и нов албум
Mort
коментар Jul 14 2005, 09:31 AM
Коментар #1

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Вчера съвсем случайно успях да гледам новото видео на Ренегат. Сигурно първото наистина професионално направено българско видео на метъл група. Най-странното е, че беше анимация, но очевидно направена от художник, който си разбира от работата. Леко абстрактно (но не прекалено, по подобие на много други които представляват просто някакви анимирани психо-атаки), в стил близо до мангата, или по-скоро до една нейна разновидност (не знам как точно как се казва, нека тук се произнесат експертите), която можем да видим например в някои от филмчетата в аниматрицата. Както и да е клипът наистина е впечатляващ, а също и песента бих казал. За качеството не знам, защото от телевизора не можах да разбера особено, но от спикърчетата му не звучеше зле. Бях чувал и преди някакви неща на групата и още тогава останах впечатлен, но чак сега се сещам, че съществуват. Щели и да издават нов албум, пък и щели да имат голям концерт септември месец... Има ли някой, който да е по-запознат с нещата им? Не си спомням някъде да съм чел из форума да се дискутира тази група, а съдейки по видяното и чутото, определено би трябвало. Според мен видеото и самата песен като продукция звучаха много по-добре от толкова дискутираните SJK...
Ако някой знае къде из нета мога да намеря видеото да каже.

--------------------
Място за реклама:

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Mort
коментар Jul 14 2005, 07:40 PM
Коментар #2

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Цитат
Ако зависеше от мене DistormenT щяхме да станем рекламно лице на Star Academy.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif направо ме уби suicide.gif

--------------------
Място за реклама:

Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
Mort   Ренегат - Рокофобия или нещо подобно   Jul 14 2005, 09:31 AM
Slash   Аз от доста време знам за Константин Кацаров и Рен...   Jul 14 2005, 09:40 AM
Nikola Bathory   оф, имах нещастието да го гледам това видео... Кой...   Jul 14 2005, 09:50 AM
Mort   ЦитатБраво за хубавата тема, Mort. Мерси, време бе...   Jul 14 2005, 09:52 AM
feather   Песента към руска рулетка и аз съм я слушала и ми ...   Jul 14 2005, 10:23 AM
Sturmfuhrer   Пух, не схващам какво не ти е харесало в песента?...   Jul 14 2005, 01:48 PM
feather   Може и така да е, Пешо, но не ми е отговорила на в...   Jul 14 2005, 02:44 PM
Sturmfuhrer   Цитат(feather @ Jul 14 2005, 03:44 PM)Може и ...   Jul 14 2005, 04:38 PM
alpha prime   тази песен уеко ме разочарова майна . все пак тва ...   Jul 14 2005, 07:38 PM
Mort   ЦитатАко зависеше от мене DistormenT щяхме да стан...   Jul 14 2005, 07:40 PM
alpha prime   потърсете старите клипове . на парчето Сам от първ...   Jul 14 2005, 07:45 PM
TaNk   Цитат(Lord Ash @ Jul 14 2005, 04:38 PM)Ако за...   Jul 17 2005, 07:22 AM
Sturmfuhrer   Лесно ще станем грайнд. Но мисля, че така плашим ...   Jul 17 2005, 07:42 AM

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 11:26 PM