![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Вчера съвсем случайно успях да гледам новото видео на Ренегат. Сигурно първото наистина професионално направено българско видео на метъл група. Най-странното е, че беше анимация, но очевидно направена от художник, който си разбира от работата. Леко абстрактно (но не прекалено, по подобие на много други които представляват просто някакви анимирани психо-атаки), в стил близо до мангата, или по-скоро до една нейна разновидност (не знам как точно как се казва, нека тук се произнесат експертите), която можем да видим например в някои от филмчетата в аниматрицата. Както и да е клипът наистина е впечатляващ, а също и песента бих казал. За качеството не знам, защото от телевизора не можах да разбера особено, но от спикърчетата му не звучеше зле. Бях чувал и преди някакви неща на групата и още тогава останах впечатлен, но чак сега се сещам, че съществуват. Щели и да издават нов албум, пък и щели да имат голям концерт септември месец... Има ли някой, който да е по-запознат с нещата им? Не си спомням някъде да съм чел из форума да се дискутира тази група, а съдейки по видяното и чутото, определено би трябвало. Според мен видеото и самата песен като продукция звучаха много по-добре от толкова дискутираните SJK...
Ако някой знае къде из нета мога да намеря видеото да каже. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
потърсете старите клипове . на парчето Сам от първия албум например
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:24 PM |