![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
Гост KoRn-SUFFER-H (гост) |
![]() ![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
:punk:
[UHA]FLIPER: не правете така!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(4oBeKa_He4oBek @ Apr 16 2003, 08:19 PM) напълно си прав sw1tched , работата е всяка група да доказва колко по-добро от останалите е , за да прогресират в занаята и да имат стимул да се занимават с музика ,хах ,не че самата тя не е пълноценен стимул!!! На мен ми е чудно даже кво ги боли хората дали пичовете се карат ,дали си пият кафето заедно и разни други ,важното е музика да правят ,пък в крайна сметка не може всички да се разбират. Аз желая и на двете групи много много успехи и искрени фенове ,които да ги поддържат дълго време !!! и нека да се молим за едно , нека всичко да опира само до музиката , музикантите да не комерсиализират труда си ,а да правят всичко с кефффф и удоволствие ,пък когато нямат какво повече какво да кажат просто мирно и тихо да се оттеглят!!! Малко през къра хванах щом чак за оттегляне започнах да говоря ,но тва е важно .Намесят ли се парии цялата работа започва да вони. тва ти ли го каза или съм си сбъркал nick-a? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:43 AM |