![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Интересува ме, кой е най-смисления текст на българска песен, която се е появила в последните 5 години. Не се чувствайте ограничени и притеснени от факта, че песента е от някакъв абсурден стил - от чалга, през рап до грайнд се приема. Който каквото е харесал...
За да не ви е срам да си признаете ще кажа, че за мен определено най-добрия текст е на Спенс - Ти навярно си прав. Няма да споря защо е така (всъщност защо не?), но искам да ми кажете нещо, което е по-добро. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 18-July 05 Град: I pace alone in a place for the dead, Overcome by Woe... Потребител N: 873 ![]() |
Милена - Истина (е на малко повече от 5 години е, но е невероятна )
Някой ми открадна сърцето ти, което плачеше нощем на сън. Увехна нещо вътре в тебе, не поглеждаш дори навън. Ще оставиш ли това, за което си мечтал и с години си се борил, път, по който си вървял? Припев: Някой ден сърцето, ще поиска ей това, което ти си му отнемал, без дори да си разбрал. Някой ден сърцето ще те съди за това, че много си го лъгал. Никога не казвай: "Да", когато чувствата ги няма в теб, когато ровиш в твойта самота, пак се луташ за кой ли път. Уморен от твоя бяг, продължаваш все натам, вътре някъде дълбоко в тебе и винаги оставаш сам. Припев: ... ![]() -------------------- This is NoT Dead,
Which can eternal lie, and with a strange aeons, even DeaTh may Die. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 04:40 PM |