![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Немските траш легенди DESTRUCTION качиха обложката на новия си албум - "Inventor of Evil", тук. Творбата се очаква на 15-ти август чрез AFM Records.
Освен това, DESTRUCTION потвърдиха, че са успели да привлекат девет изтъкнати метъл вокалисти, които да изпълняват партии в песента "The Alliance of Hellhoundz" от новия албум. Ето кои са те: Biff Byford (SAXON) Doro Pesch (DORO, ex-WARLOCK) Shagrath (DIMMU BORGIR) Bjorn "Speed" Strid (SOILWORK) Paul Di'Anno (ex-IRON MAIDEN, KILLERS) Messiah Marcolin (CANDLEMASS) Mark Osegueda (DEATH ANGEL) Peter "Peavy" Wagner (RAGE) Peter Tagtgren (HYPOCRISY, PAIN) DESTRUCTION в момента записват "Inventor of Evil" с продуцент Peter Tatgtren (HYPOCRISY, PAIN). Смесването ще бъде извършено от същия в Abyss Studios. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
коментарът ти е без значение.
това е допаднало на мен... това е мнението ми... това е. наясно съм, че повечето хора се кефят повече на Антихриста, но това не променя факта, че мен новият ме кефи повече. както казах ако ще спорим за нещо ще спорим за факти, а не за лични мнения, стига те да не са безумни (а това определено не е). -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 10:34 AM |