![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Интересно ми е колцина от вас слушат такава музика... аз лично много я харесвам! Не че съм слушал кой знае колко, но повечето от това, което съм чул до момента, ме кара да се възхищавам на класическите композитори. Начинът по който се съвместява звука на толкова инструменти (които не само че не си пречат, но и се допълват в една величествена музика), е просто гениален!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
VQRNO E tva za tupata sistema. ocenmkite na edin 4ovek ne sa kriterii za znaniqta mu. osven tova mnogo 4esto tezi ocnki se bazirat na podmazvane i simpatii. ako si po razli4en i se nabiva6 tvurde mnogo na o4i trqbva da se skusa6 ot zubkane i da dokaje6 100 % pove4e puti kakvo moje6 v sravnenie s nqkakvi tupi ligliovci- mamini de4ica, koito nqmat osobeno mnogo inetersi i ne pravqt ni6to osven da u4at i da slu6at mama i tatko. nai- sme6no mi e kato v edin moment takiva se subirat i si pravqt kompaniq- otritnati ot ostanalite- muhliovci. posledni put kato bqh na popa visqh super dulgo da 4akam edni priqteli i se naslajdavah na edna takava grupi4ka- ujas i bezumie- momi4eta-jeni- oble4eni kato baba im, i mom4eta po zle i ot dqdo im, a puk razgovora im be6e fenomenalen, a az nai naglo si podslu6vah.... op pak se otklonih ot temata...
to v klasikata si ima mnogo hubavi ne6ta. i ima6e edno izkazavene , 4e nqkoi daje i na opera hodeli i kolko bili kulturni..... tva e vupros na potrebnost- hoditi se na teatur, balet , opera... iprosto otiva6 , a ne da go prabvi6 za da kaje6 - kolko sum kulturen 6toto hodih tuk i tam. za opera...... mrazq da hodq. operata v 4istiq i vid e neturpima za men. haresvam q samo v po metul variant. ina4e e mnogo natovarva6ta- li4no mnenie de. edinstveno karmina burana mi haresva- v avtenti4en varian. ian4e balet i teatur si e kef. osobeno kato gledm razni nejni balerinki- emi to si e naslada za okoto. 6tom na men mi deistva taka kak li im deistva na mujete- hehehe ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:07 AM |