![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Новият албум на SJK – “The Metal Chronicles – Part I” ще излезе на 27-ми юни т.г. Издатели са “PC Music Agency”. Албумът съдържа 9 песни и е записан в “Max Level Studio” – Димитровград. Стилът е пауър метъл. Заглавията на парчетата:
1. Last Generation 2. Shards Of Honor 3. Time Has Come 4. Worm In A Brain 5. Venom Grace 6. Crossroad 7. House Of Cards 8. Clouds Of Doubt 9. Eternity Музикантите, реализирали албума, са: Дилян Арнаудов - вокали, Стефан Стефанов – китара, Пламен Солаков – бас и Никола Николов – барабани. Групата ще свири на фестивала “Арена Музика” 2005 в зала “Фестивална” на 20-ти юни като съпорт на Megadeth. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Лично аз съм на мнение, че вокала имитира "малко" Cans при средните вокали.
Иначе звукът е на ниво, няма спор. Поздравления за което. Но като цяло не ми харесва албума, нищо особено не виждам. Бих си го купил ако имаше поне една песен, която да ми хареса, но уви... Впрочем не съм го свалял, чух семплите на сайта на групата. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th August 2025 - 04:22 PM |