![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Новият албум на SJK – “The Metal Chronicles – Part I” ще излезе на 27-ми юни т.г. Издатели са “PC Music Agency”. Албумът съдържа 9 песни и е записан в “Max Level Studio” – Димитровград. Стилът е пауър метъл. Заглавията на парчетата:
1. Last Generation 2. Shards Of Honor 3. Time Has Come 4. Worm In A Brain 5. Venom Grace 6. Crossroad 7. House Of Cards 8. Clouds Of Doubt 9. Eternity Музикантите, реализирали албума, са: Дилян Арнаудов - вокали, Стефан Стефанов – китара, Пламен Солаков – бас и Никола Николов – барабани. Групата ще свири на фестивала “Арена Музика” 2005 в зала “Фестивална” на 20-ти юни като съпорт на Megadeth. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат(Skull Dragon @ Jul 30 2005, 11:49 AM) Аз не познавам човек който да е чул албума и да не му се е изкефил Да се запознаем тогава? Впрочем, какво ще рече "музика на световно ниво"? Защо всички имате някакво предубеждение, че в България няма хора, които могат да правят комерсиална музика? Това, че повечето решават, че е комерсиално и позьорско да правиш мелодична музика, в която да няма само бичкия, ами някаква хармония и нормален ритъм по-скоро показва, че повечето са просто тъпи метъли. Аз лично не виждам нищо особено в музиката им. Поредната хеви-метъл група, от стандартна по-стандартна. Всеки може да следва едно звучене, но добър музикант те прави това да измислиш свое собствено, а не да копираш това от тук и онова от там. Впрочем на моменти музиката им даже не става за слушане. Не знам, но ми е отвратителна. Втори път не бих преслушал този албум. Не виждам какво само го хвалите, ебахти предубежденията, пристрастията.. И прекаляват с хармонийките ![]() Между впрочем, като цяло музиката им звучи някак постно. Има нещо, което липсва. Не знам какво е, но определено има дупка в цялостното звучене. Трябваше да вземат повече от любимите си групи ![]() А и за солата, триолите и дабъл хендите не ги ли може всеки втори? Какво толкоз хвалите момчетата, ебаси.. И не минавайте с "типично по български тук се плюе нещо свястно". Едит: чакайте да си пусна ICQ-то тогава ![]() П.П. Колкото до сайта им, PSWA са правили къде-къде по-добри проекти. Не знам дали групата са платили малко пари или прекалено много са се месили в направата на страницата, но има още много какво да се желае. Като за начало, какви са тези гадни снимки от лайв изпълнения в хедъра? Ако имаше някакви промо, като цяло сайта щеше да изглежда доста прилично. Предполагам снимките са от концерта на Мегадет и това е някакъв вид парадиране, ама е глупаво, баси... Този коментар е бил редактиран от Niilo на Jul 30 2005, 10:25 PM -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th August 2025 - 03:06 PM |