![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
След като наскоро ви съобщихме за поредицата от концерти на редица рок величия в Каварна в периода 20 - 27 август и след несигурността около евентуално посещение на DESTRUCTION, сега можем да ви поднесем по-нова и актуална информация от организаторите на грандиозното събитие.
На 20 август в Каварна стартира първият у нас фестивал, носещ престижната световна марка "Monsters of Rock". В този ден ще свирят немските хард рок легенди SCORPIONS. Билетите за концерта са пуснати в продажба във Варна, Добрич и Пловдив. От утре стартира продажбата и в София - в НДК и в клуб "Планет". Траш-класиците DESTRUCTION ще изнесат шоу на 26-и, а не на 21 август, както бе обявено по-рано. На 27 август вместо MASTERPLAN у нас идват GAMMA RAY. От българска страна тогава ще излязат Б.Т.Р., както и гостите VICTORY и ACCEPT, чиито гигове остават без промяна. Без съмнение, откъм концертен живот, това е най-горещото лято, което България е виждала, а не бива да забравяме и редицата други големи групи, които вече по-рано свириха у нас, както и дотук потвърдените предстоящи концерти. от pro-rock -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Цитат(Niilo @ Aug 2 2005, 10:25 PM) Вместо Masterplan... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Значи няма да идват, така ли? Hooooooooly Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuck! ![]() ![]() ![]() ![]() И аз така реагирах... Като чух, че ще идват Masterplan и не можах да повярвам - първо, че съвсем млада група, имат два албума и едно EP, а такава група да дойде в България си е направо невероятно. Второ са ми една от любимите групи. Ама неее... Gamma Ray ще ме извиняват, ама на Masterplan ще се изкефя с пъти повече. Сега вече се замислям дали въобще да си изкарча всички пари за повторно ходене до Каварна... Ебаси. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:51 PM |