![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук се намира новото отроче на Fear Factory. Все още не съм го чул, но отварям темата за мнения. Стефан, например, вече може да сподели впечатления...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
хахах сега и хейтър станах
![]() нямат ни6то об6то стилово ..сравнявам им новите ..хмм някой тъпак като тебе би използвал "тави" колкото повече слу6ам трансгреъна толкова почва да ме кефи...архетайп бе6е много добър албум ама чак сега осъзнавам че е бил това което феновете на ФФ са очаквали от тях - старите рифове на ГЪЗАРЕС изпълнявани от сега6ния басист , дивите барабани и 1-2 по тежки песни - сайбъруейст , бонескрейпър или слейв лейбър ....а в новия има толкова много иновации ...мен ме дразни само една песен ...супернова ..ама кво да се прави ....а албума на чимайра е абсолютен шит ..новия ..тва имах предвид ...че може и да е по-зле ако не те кефи мнението ми се оплачи на Волен Сидеров ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 09:36 PM |