![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Сам за себе си аз съм много странен човек, понякога се нуждая силно от приятели [истински], а понякога не ми трябва никого! Но какво точно е истинската дружка?
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 2-August 05 Град: Утапау Потребител N: 890 ![]() |
Много дълго съм размишлявала на тази тема и все пак не мога да кажа със сигурност какво мисля. Може би съществува...понякога ми се струва, че имам страхотни приятели, че бих направила всичко за тях и обратното, а понякога мисля, че всички са ужасно лицемерни и не си заслужава да живееш...И все пак имам си едно любимо стихче от Айнщайн, гласящо: "Не вярвам аз на думичката "ние", не може тя двамина в едно да скрие. Зад всяко разбирателство стои дълбока бездна, скрита от очи." Може би наистина е така...а и като се замисля, вярно е. Аз рядко говоря зад гърбовете на хората, но да случвало се е...предполагам, че с вс е така. И все пак-познати много, приятелите са малко.
![]() -------------------- You and i - forever in darkness.
you are my queen of forbidden pleasures. i need your body - your blood and bones. i want your fear - i trink your tears. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:15 AM |