![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Следва официално съобщение на Шута от VENDETTTA:
"След обявената почивка за лятото, VENDETTTA официално решихме да се разделим, решението е взаимно без лоши чувства, липсата на време за свирене и куп други неща, аз и момчетата решихме да се разделим, засега бъдещето на останалата част от групата все още не е ясно, но за момента спираме всякаква дейност! През всичките тези години имахме и хубави и лоши моменти заедно, свирихме на много места, срещнахме много нови приятели, записахме албум, който според нас е най-доброто нещо, което сме правили до сега, с момчетата оставаме и ще бъдем добри приятели и за в бъдеще! Искам лично да благодаря на всички хора, които ни подкрепиха и помагаха през годините, те знаят кои са... за да няма слухове и излишно напрежение, това е личното ми обръщение към всички вас... В момента искам да се съсредоточа върху лейбъла ми "Years of Pain", приятелите и семейството ми, също така искам да сложа малко ред и в личния ми живот!!! След това започвам работа върху старата ми група BROTHERS IN BLOOD, всъщност вече започнахме репетиции, сегашният лайн-ъп на групата е следния: Александър - ударни (FIGHT TO WIN) Александър - бас (EMPTY FACE) Боби - китара Свен - китара Александър - вокали В момента работим върху стари и нови песни, планираме до края на годината да направим няколко концерта и после ще решим какво искаме да правим!!! Още веднъж искам да благодаря на всички хора за подкрепата през всичките тези години!!!" Инфо: "про-рок" |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Е вие кога го написахте ебати
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd August 2025 - 09:46 PM |