![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Сам за себе си аз съм много странен човек, понякога се нуждая силно от приятели [истински], а понякога не ми трябва никого! Но какво точно е истинската дружка?
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(```````` @ Sep 2 2005, 10:17 PM) Щом Сеп го казва..няма второ мнение по въпроса:") ... Нима? ![]() Темата ме дразни изключително много /за това и до сега се въздържах да пиша в нея/. Съжалявам всички от вас, които не вярват в истинското приятелство, в любовта, в честните и добри хора. Умът ми не го побира ... как може да сте такива ужасни песимисти, да подлагате на съмнение и проверка всичко ... толкова ли е лесен животът ви, за да го втежнявате допълнително с подобни глупости - "всички ни използват", "всички имат задни мисли". Дори да е така, дори целият този шибан свят да е зъл, отмъстителен, лицемерен, аз ще продължа да вярвам. Имам истински приятели, обичала съм и са ме обичали истински и няма да позволя на никой да се опитва да ме убеждава в противното. Който иска да живее пълноценно и както някой ще кажат "в лъжа", да живее, другите - майната им, убедена съм, че всички самоубийци са си теглили ножа с някакво умопомрачаващо заключение за всички истини в живота. С това вече темата е изчерпана. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:58 AM |